Mirëmëngjesi Kosovë – Kronikë Çiklistët

Programi i Mengjesit në Radio Televizionin e Kosovës, Federata e Çiklizmit të Kosovës e në veçanti çiklistët e rinjë Kosovar rrëfyen se cilat janë pengesat, mundësitë si dhe mangësitë e të qenurit çiklist aktiv, profesional apo vetë-dëshirë e çdo qytetari të vendit për të ushtruar, udhëtuar me biçikletë.

Nga këta sportist u theksua se mundësitë janë mjaft të kufizuara për hapësira të lira, e veçanërisht mungesë ende e lartë e vetëdijësimit nga vozitësit e makinave apo edhe kalimtarët e rastit.

Për më tepër, klikoni në linkun e më poshtëm.