Gara çiklistike “Kupa e Prishtinës”

Klubi i Çiklizmit Prishtina në mbështetje të Federatës së Çiklizmit të Kosovës sot organizojë garën e katërt me radhë sipas kalendarit të garave të vitit 2019.
Në garë morën pjesë çiklistët e shtatë klubeve të licencuar në Federatë.
Pjesëmarrës ishin 30 çiklistë të të gjitha kategorive: Shtegu i garës ishte i gjatë 58km duke filluar nga Prishitna – Orllan – me finish në Koliq.
Shtegu ishte përshkruar nga disa malore të forta që bëri që gara të jetë interesant dhe sfiduese për garuesit pjesmarrës. Mesatarja e garës ishte 34.45 km/h.


Rezulltatet e garës sipas kategorive:

Kadetë: Gjatësia e shtegut 33km

Vendi parë: Granit Krasniqi KÇ ,”AS Prishitna” koha 1.04.20 sec.
Vendi dytë: Ilirian Emërllahu KÇ ,”Kastrioti” koha 1.07.25 sec.
Vendi tretë: Daniel Djurinac KÇ ,”Lepenci” koha 1.14.52 sec.

Juniorë:

Vendi parë: Demenik Domgjoni KÇ “Prizreni” koha 1.49.56 sec.
Vendi dytë: Ilir Muja KÇ ,,Prizreni ” koha 2.03.20 sec.
Vendi tretë: Qendrim Burniku KÇ “Kastrioti” koha 2.10.58 sec.

U23:

Vendi parë: Samir Hasanin KÇ “Trepça” koha 1.41.00 sec.
Vendi dytë: Blerton Nuha KÇ ,”Kastrioti ” koha 1.44.03 sec.
Vendi tretë: Zani Sylhasi ,, KÇ “Gjakova 137” koha 1.44.04 sec.


Elita:

Vendi parë: Rrahim Mani KÇ “AS Prishtina” koha 1.41.38 sec.
Vendi dytë: Dragan Nikolcevic KÇ “Lepenci ” koha 1.44.03 sec.
Vendi tretë: Albion Ymeri KÇ “Prishtina ” koha 1.44.05 sec.


Masters:

Vendi parë: Jimmy Finan KÇ “Prishtina” koha 1.52.50 sec.
Vendi dytë: Sabri Hiseni KÇ “Trepça ” koha 1.52.51 sec.
Vendi tretë: Chadd Briggs KÇ “Prishtina” koha 1.56.00 sec.


Veteran: + 60

Vendi parë: Gezim Dulazeka KÇ “Gjakova 137” koha 2.28.15 sec.
Vendi dytë: Njazi Berisha KÇ “Gjakova 137” koha 2.29.10 sec.

Nga data 13 çiklistët e Kombëtarës së Kosovës do të mblidhen në kampin përgaditorë për përgatitje për pjesëmarrje në rrethin çiklistik të Shqiperisë që do të fillojë nga data 20.05.2019 dhe do të ketë 5 etapa.