Kupa e Anamoravës

12:44 am

Klubi Çiklistik Dardana në bashkëpunim me Federatën e Çiklizmit të Kosovës organizon garën në çiklizëm rrugor “Kupa e Anamoravës” të paraparë sipas kalendarit të garave për edicionin 2022. Gara do të zhvillohet më datë 05.06.2022 me fillim në ora 14:00 ndërsa regjistrimi i garuesve dhe ndarja e numrave startues fillon nga ora 11:00 në Sheshin Metush Krasniqi në Kamenicë. Itinerari i kësaj gare është: Për kategoritë Elitë, U23 dhe Junior:…

Read More >>

Gara çiklistike “Kupa e Gjakoves”

12:10 am

Klubi i Çiklizmit ,,Gjakova 137’’ në bashkëpunim me Federatën e Çiklizmit të Kosovës të dielen me 22.05.2022 organizojë garën çiklistike ,, Kupa e Gjakovës’’ në disiplinën Mountain Bike ( MTB – XCO) e cila u mbajt në shtigjet e ,,Shkugëz’’. Pjesëmarrës ishin 40 garues të 3 kategorive të parapara për pjesëmarrje nga Kosova, Shqipëria dhe Novi Pazari. Shtegu ishte sa i vështirë por edhe atraktiv në parkun e Shkugëzit në…

Read More >>

MTB KUPA GJAKOVA

5:30 pm

Klubi i Çiklizmit ,,Gjakova 137’’ në bashkëpunim me Federatën e Çiklizmit të Kosovës organizon garën çiklistike ,, Kupa e Gjakovës’’ në disiplinën Mountain Bike ( MTB – XCO) e cila do të mbahet në shtigjet e ,,Shkugëz’’. Gara do të zhvillohet me datë 22.05.2022 me fillim nga ora 11:00. Regjistrimi i pjesëmarrësve mund të bëhet nga publikimi i gares në rrjetet sociale fb – të Federatës së Çiklizmit të Kosovës…

Read More >>

GARA ROAD RACE • IN MEMORIAM “NUSRET MUSLIU” SHTIME

12:09 am

Klubi çiklizmit “Vjosa” Shtime në bashkëpunim me Federatën e Çiklizmit të Kosovës organizoj garën në çiklizëm rrugor “In memoriam Nusret Musliu” të paraparë sipas kalendarit të garave për edicionin 2022. Gjatësia e shtegut ishte 80 km për kategoritë Elitë, U23 dhe Juniorë, ndërsa 38 km për kategoritë Master, Femra dhe Kadetë. Pjesëmarrës ishin afër 60 garues nga Kosova, Shqipëria dhe 3 klube nga Maqedonia e Veriut. Edhe pse në Shtime…

Read More >>

Organizohet garë në çiklizëm rrugor në nderim dhe përkujtim të Nustret Musliut

4:40 pm

Klubi i çiklizmit ”Vjosa” Shtime në bashkëpunim me Federatën e Çiklizmit të Kosovës organizon garën në çiklizëm rrugor “In memoriam Nusret Musliu”’ të paraparë sipas kalendarit të garave për edicionin 2022. Gara do të organizohet më datë 15.05.2022 me fillim nga ora 14:00 Itinerari i gares sipas organizatorit është si më poshtë; Starti; Ahmet Shtimja – Petrovë – Mollopolc – Dremjak-Llojza – Koshare – Muzeqinë-Vojnoc ( Zotaj) – Topliqan-Poturovc-Magure-Mirenë-Shale- Kleqkë-Duhel-Carralevë-Belincë-…

Read More >>