Kupa e Shqipëris Korça 2024

7:51 pm

Dje dhe sot u zhvillua në Shqiperi gara ndërkombëtare Kupa e Shqipëris Korça 2024 Pjesëmarrës ishin nga Shqipëria, Mali i zi dhe Maqedonia e veriut, anëtarët e klubit të çiklizmit Kastrioti nga Ferizaji dhe njëherit anëtarët e kombëtares së Kosovës treguan performancë të shkëlqyer para Garës ndërkombëtare Turi i Shqipëris e cila fillon javën tjeter. Çiklistët e Kosovës zurën edhe vende si Blerton Nuha po ashtu edhe Visar Nuhaj, Albion…

Read More >>

Bordi i Federatës së Çiklizmit të Kosovës mbajti mbledhjen e rregullt

2:57 pm

Dje me datë 10.05.2024 Bordi Egzekutiv i Federatës së Çiklimzit të Kosovës mbajti mbledhjen e rregullt për të diskutuar ecuritë në realizimin e objektivave të parapara për vitin 2024. Në fillim të takimit BE vlersojë pozitivishtë dy garat e mbajtura siç janë Kupa ,,Shtrpce’’ dhe Memoriali ,,Nusret Musliu’’ në Shtime. Me këtë rastë BE falenderoj klubin “Lepenci” dhe ,,Vjosa’’ për angazhimin e tyre në organizimin e garave. Në vazhdim të…

Read More >>

Organizohet garë në çiklizëm rrugor në nderim dhe përkujtim të Nusret Musliut

10:15 pm

Federata e Çiklizmit e Kosovës në bashkëpunim me klubin e Çiklizmit ,,Vjosa’’ nga Shtimja (nikoqirë i garës) sot organizojë garën çiklistike rrugore të dytë me radhë të kalendarit të garave për edicionin garues 2024. Gara u zhvillua në diciplinen ,,Kriterium’’ dhe u zhvillua kryesishtë në periferi dhe pjesërishtë përgjatë qytetit të Shtimes. Shtegu ishte i siguruar në mënyrë profesionale nga ana e nikoqirit dhe nga ana e Policisë së Kosovës. Shtegu…

Read More >>