Kupa e Shqipëris Korça 2024

Dje dhe sot u zhvillua në Shqiperi gara ndërkombëtare Kupa e Shqipëris Korça 2024

Pjesëmarrës ishin nga Shqipëria, Mali i zi dhe Maqedonia e veriut, anëtarët e klubit të çiklizmit Kastrioti nga Ferizaji dhe njëherit anëtarët e kombëtares së Kosovës treguan performancë të shkëlqyer para Garës ndërkombëtare Turi i Shqipëris e cila fillon javën tjeter.

Çiklistët e Kosovës zurën edhe vende si Blerton Nuha po ashtu edhe Visar Nuhaj, Albion Kastrati dhe Jetegzon Xhakli ishin në nivel dhe përvoja e tyre ekipore ishte jashtëzakonisht e shkëlqyer.

Kombëtares së Kosovës i urojm suksese në këtë Turë të Shqipëris e cila fillon me 20-24 Maj