• Kupa e Shqipëris Korça 2024
  • Bordi i Federatës së Çiklizmit të Kosovës mbajti mbledhjen e rregullt
  • Organizohet garë në çiklizëm rrugor në nderim dhe përkujtim të Nusret Musliut
  • Gara e organizuar nga klubi i çiklizmit Lepenci nga Shtërpca
  • Ministri Çeku ka takuar sot kryetarin e FÇK-së

Federata e Çiklizmit e Kosovës pranohet në Federatën Ndërkombëtare të Çiklizmit

Vazhdon pranimi i fedratave sportitve të Kosovës në federatat ndërkobmëtare. Ashtu edhe siç pritej në Kongresin e Federatës Ndërkobmëtare të Çiklizmit që është mbajtur në Richmond të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Federata e Çiklizmit të Kosovës është  pranua me të drejta të plota pa asnjë votë kundër në Federatën e Çiklizmit Ndërkombëtar. Kjo është një ditë historike për ne dhe çiklizmin e Kosovës. Vite me radhë kemi punua me…

Read More >>

Qendrim Guri, çiklisti më i dalluar 2015

Organizuar nga Federata e Çiklizmit e Kosovës, në Hotelin “Sirius”  në Prishtinë është mbajtur Manifestimi për shpalljen e më të dalluarëve për vitin 2015. Çiklisti më i dalluar u shpall Qëndrim Guri, anëtar i klubit Kastrioti. Klubi më i suksesshëm u cilësua AS Prishtina. Kupën çiklistit më të dalluar, Qëndrim Gurit ia dorëzuan, Avni Nuha, kryetar i Federatës së Çiklizmit të Kosovës dhe Besim Hasani, kryetar i Komitetit Olimpik të…

Read More >>