Sportistët e klubeve të Kosovës me ftesën e federatës së ciklizmit të Kosovës janë në kampin pregaditor në Korq

Sportistët e klubeve të Kosovës me ftesën e federatës së ciklizmit të Kosovës janë në kampin pregaditor në Korq ku edhe do të bëhet selekcionimi i kombëtares së Kosovës për garat në vijim si dhe për Turin ciklistik të Shqipëris.
Ju urojm suksese Selektorit dhe ciklistëve suksese si dhe një performance të sukseshme.