RRAHIM MANI SHKËLQEN NË DITËN E DYTË

Çiklisti i AS Prishtina, Rrahim Mani ka rrëmbyer vendin e parë, në ditën e dytë të kampionatit të Kosovës në çiklizëm.

Në distancën 150km, Mani ka treguar formë të mirë, edhepse një pjesë të madhe të garës ishte pjesë e grupit të dytë, derisa pak kilometra para fundit, kryesonte Luan haliti i Prizrenit.

Kjo është rënditja e tre më të mirëve në kategorinë Elitë dhe U23.

Kategoria ELITË

1. Rrahim Mani, AS Prishtina
2. Migjen Beqiri, Prishtina
3. Dragan Nikolçeviq, Lepenci

——

Kategoria U23

1. Luan Haliti, Prizreni
2. Xhafer Muja, Prizreni
3. Tirron Mamusha, Gjakova 137