Sot në edicionin e 17- te Çiklistik përfundoj Etapa e Pare

Sot në edicionin e 17- te Çiklistik përfundoj Etapa e Pare në relacionin :Prishtinë -Llukar -Mramar-Kamenic-Gjilan-Kllokot-Ferizaj , performanca e garës së sotme ishte shumë e fortë prej më të dalluarve sot ishin Çiklistët Holandez .
Nesër në Etapen e dytë me gjatësi e shtegut 140km (Ferizaj-Shtime-Komoran-Skenderaj-Drenas-Shipol-Kline-Gjakove)do të jenë shtigjet më të gjata dhe më të forta ,Neser në etapen e 2 besojm që Çiklistët Kosovar do të bëjn më të mirën.
Nesër të gjithë qytetarëve të Kosovës ju njoftojm të kenë kujdes gjatë këti eventi i cili fillon në ora 10:00.
Ju faleminderit për Mirëkuptim dhe suksese të gjithë Çiklistëve.