Gara Çiklistike – Prizren

Sot filloi kampionati i Kosovës në Çiklizëm e cila është mbajtur në relacionin Prizeren-Xerxe-Gjonaj-Landovic 56km.
Federata e Çiklizmit falenderon klubin e Çiklizmit Prizreni po ashtu policin e trafikut të Prizrenit dhe ambulancen.
Gara e radhës është me datën 15.04.2018 ku nikoqir është klubi i ciklizmit “Lepenci” nga Shterpca.
Federata e Çiklizmit e Kosovës i falenderon të gjitha klubet për pjesëmarrje.