Gara çiklistike memoriali “Shaban Shala”

Me datë 21.10.2018, klubi çiklizmit ,,Prizreni’’në bashkëpunim me Federatën e Çiklizmi të Kosovës organizojë edicionin e 5 të garës çiklistike Memorialit ,,Shaban Shala’’ 2018.
Përpos klubeve Kosovare në këtë garë morën pjesë edhe çiklistë nga Maqedonia, dhe Shqipëria.

Numri i pjesëmarrësve ishte 35 çiklistë duke përfshirë çiklisten nga Shqiperia Rudina Baku e cila befasojë me formen e mirë gjatë gjithë garës.
Fitues i kupës së Memorialit ,,Shaban Shala’’ doli çiklisti nga Shqipëria Ylber Sefa i cili momentalisht garon në Belgjikë.
Shtegu i garës ishte i gjatë 60 km dhe është mbajtur në kushte të vështira atmosferike me lagështi ku kishte edhe disa rrëxime të garuesëve. Shtegu ishte shumë mirë i siguruar nga Policia e Kosovës.

 

Kadet:

1. Andrej Stojanovski
2 Viktor Vancevski
3 Granit Krasniqi
Junior:

1 Blerton Nuha
2 Dominik Domgjoni
3 Besnik Mustafi
Elite:

1 Ylber Sefa
2 Samir Hasani
3 Nikolla Domjanovski

MASTER ner 50
1 Petrit Doci
2 Admirim Kongolli
3 Sabri Hyseni
MASTER +50
1 Gzim Bali
2 Agron Kasapi
3 Rafet Gashi

Femra:
1 Rudina Baku