PËRGATITJE INTENZIVE NË PRAG TË TOUR OF KOSOVA

July 13, 2019

Kombëtarja e Kosovës në çiklizëm po vazhdon përgatitjet për Rrethin e Kosovës (Tour of Kosova), në të cilin sivjet do të marrin pjesë mbi 130 çiklistë. Kombëtarja e drejtuar nga Flurim Shala, ka zgjedhur Shqipërinë për të kryer përgatitjet e rradhës, në mënyrë që të arrihet forma e dëshiruar për secilin prej anëtarëve të Kombëtares. Sipas udhëheqësit të kampit Gani Nuha, gjithçka ka shkuar sipas planit në ditët e para…

Read More >>

IMPORTANT INFORMATION • Official Hotel

July 5, 2019

Dear participants in Tour of Kosova 2019 Official accommodation for all participants will be at Hotel “Princi i Arberit”. (Str. Asllan Pireva, 10000 Pristina). In same hotel will be held an official technical meeting prior to the race. Exact times will be published soon Cycling Federation of Kosova wishes you a nice trip and a warm welcome in Prishtina. https://m.facebook.com/hotelprinciiarberit/

Read More >>

PËRMBYLLET KAMPIONATI I KOSOVËS 2019

July 2, 2019

Të dielen u përmbyllë Kampionati 3 ditorë i Kosovës për vitin 2019 i cili u organizua nga Klubi i Çiklizmit Gjakova 137 në bashkëpunim me Federaten e Çiklizmit te Kosoves. Siç ishte paraparë në garë morën pjesë 7 klube të licencuara në Federatë me çiklistë të të gjitha kategorive. Dita e parë e garës u zhvillua Kronometer Individual në shtegun Gjakovë – Rakovinë në gjatësi prej 30km për U23 dhe…

Read More >>