DEKLARATA ZYRTARE – FEDERATA E ÇIKLIZMIT E KOSOVËS

Të nderuar,

Federata e Çiklizmit e Kosovës dëshiron t’i falënderojë shumë të gjitha ekipet pjesëmarrëse, komisionerët ndërkombëtarë dhe kombëtarë, gjyqtarët, menaxherët e ekipit, vullnetarët, mediat dhe të gjithë anëtarët e komitetit organizues në edicionin e 19-të të Tour of Kosovo.
Për tre ditë kemi përjetuar një garë fantastike dhe kilometra të mrekullueshëm të kaluar nëpër rrugët e autostradave të Kosovës.

Për Federatën e Çiklizmit të Kosovës, është një përvojë e re që organizon për herë të parë Tour of Kosovo, plotësisht në autostrada.
Kemi kaluar tre faza (një në cdo ditë), me shumë sfida sportive, të cilat na dhanë rezultate të mira dhe performancë të përsosur nga ekipet.

Është kënaqësi e madhe që patëm mundësinë tw mirëprisnim nga Shqipëria, Bullgaria, Britania e Madhe, Greqia, Hollanda, Sllovakia, Turqia dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës, dhe ne i shfrytëzojmë rastin për t’i falënderuar për bashkëpunimin e madh që kemi pasur dhe për një udhëtim të mrekullueshëm në 3 faza .

Jemi të kënaqur që kishim një shans për të bashkëpunuar dhe punuar me Komisionerin e UCI-t
z. Edwin CRUIJSSEN, pasi jemi të gatshëm dhe të hapur për të bërë lëvizje hap pas hapi duke ndjekur këshillat dhe sugjerimeve të tjera profesionale në mënyrë që të përmirësojmë cilësinë dhe organizimin teknik të garës.

Shumë falenderime edhe për komisionerët nga Turqia, që kontribuan në mbështetjen e garës.

E gjithë suksesi është i bazuar në performancën e madhe për të gjithë njerëzit që mbanin role të rëndësishme për të na sjellë një edicion special të Turneut të Kosovës.

Shumë faleminderit sponsorëve:
– Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit
– Komiteti Olimpik Kombëtar i Kosovës
– Porsche Kosova
– KD Events & Communications 
– MIROS Magic Water
– Eurogoma
– Siguria e Besa
– Hotel Sirius
– Kosova Limo-S
– Federata e Skive të Kosovës
– Red Bull

Falënderime të veçanta për:
– Policia e Kosovës,
– Ushtria e Kosovës dhe
– Ministria e Infrastrukturës.

Ne me të vërtetë shpresojmë t’ju shohim përsëri në Tour of Kosova vitin e ardhshëm, kur Federata Çiklizmi e Kosovës do të bëjë përgatitje të veçanta për të festuar 20 vjetorin e garës më të madhe të çiklizmit në Kosovë.

Të gjitha të mirat për të gjithë ju,
Avni NUHA, President

Prishtine,Kosove
29 Korrik 2019