NJOFTIM • SIGURIMI SHËNDETËSOR

9:14 pm

Të nderuara klube dhe çiklistë, FÇK ju fton nesër (e hënë, 12.04.2021), deri në orën 16:00 të sillni në selinë e saj në Shtëpinë e Sporteve në Prishtinë, dokumentacionin për sigurim shëndetësor. Nga sigurimi do të përfitojnë sportistët, klubet dhe ata që çiklizmin e kanë pasion dhe rekreacion. Pagesa e sigurimit bëhet në zyren e FÇK-së. Ju mirëpresim!

Read More >>

U MBYLL ME SUKSES GARA E PARË E ORGANIZUAR NË SHTIME

9:13 pm

Shtimja per here te pare ne histori te kesaj komune, organizoi garen e ciklizmit “Pranvera ne Shtime”. Klubi Vjosa nga Shtimja ne bashkepunim me Federaten e çiklizmit të Kosoves, tubuan 69 çiklistë të moshave te ndryshme. Klube nga Kosova, por edhe nga Maqedonia e Veriut, ishin pjese e gares se pare te ketij lloji te mbajtur ne komunen me 27 mije banore. Ne sheshin kryesor te Shtimes, te gjithe beheshin…

Read More >>

ANULOHET GARA PËRSHKAK TË KUSHTEVE KLIMATIKE

3:34 pm

Edhe pse KÇ Gjakova 137 kishte bërë të gjitha përgatitjet për zhvillimin e garës së paralajmëruar për sot përshkak të reshurave të borës, gara u anulua. Anulimi është bërë në konsultim me referët dhe trajnerët e klubeve me qëllim për t’iu shmangur ndonjë aksidenti gjatë garës. Me këtë rast KÇ Gjakova 137 falenderon klubet që kanë udhëtuar nga qytete të ndryshme por mendimi i stafit të FCK është për ruajtjen…

Read More >>

Federata e Çiklizmit e Kosovës në bashkëpunim me klubin e çiklizmit “Gjakova 137”, organizon garën çiklistike (çiklizëm rrugor)

11:56 am

Federata e Çiklizmit e Kosovës në bashkëpunim me klubin e çiklizmit “Gjakova 137”, organizon garën çiklistike (çiklizëm rrugor) Aktiviteti mbahet të dielën më 04.04.2021 Pjesëmarrje në garë do të jenë 11 klube të regjistruara në Federatë si dhe të drejtë pjesëmarrjeje kanë edhe sportistët dhe sportistet, pasionist/e të sportit të çiklizmit. Itinerari i garës është; Gjakovë (nisja para hotel Pashtrikut) – Deçan – Carrabreg – Junik – Morinë (kufiri me…

Read More >>