NJOFTIM • SIGURIMI SHËNDETËSOR

Të nderuara klube dhe çiklistë,

FÇK ju fton nesër (e hënë, 12.04.2021), deri në orën 16:00 të sillni në selinë e saj në Shtëpinë e Sporteve në Prishtinë, dokumentacionin për sigurim shëndetësor.

Nga sigurimi do të përfitojnë sportistët, klubet dhe ata që çiklizmin e kanë pasion dhe rekreacion.

Pagesa e sigurimit bëhet në zyren e FÇK-së.

Ju mirëpresim!