MBYLLET ME SUKSES KAMPIONATI I KOSOVËS

10:56 pm

Federata e Çiklizmit e Kosovës ka organizuar Kampionatin Shtetëror, në kronometër dhe në garën rrugore. Gara filloj nga Ferizaji në drejtim të Prishtinës me kthim deri në Elez Han përgjat autostrades Arber Xhaferi në gjatesi prej 125 km. Ja vlenë të përmendet se gjatë zhvillimit të gares duel i ashpër u zhvillua në kategorin U23 në mesë Çiklistit Ferizajas Blerton Nuha dhe Çiklistit Mitrovicas Samir Hasani. Në finish në këtë kategori…

Read More >>

Shpresa Olimpike, Blerton Nuha, më i miri në kronometër

7:06 pm

Sipas kalendarit të Federatës së Kosovës Klubi i Çiklizmit Kastrioti nga Ferizaji organizojë kampionatin e Kosovës në ciklizëm rrugore në diciplinen kronometer.individual (ITT). Gara është e publikuar edhe në kalendarin botëror të ciklizmit publikuar nga UCI. Në gare morën pjesë 10 klube të licencuara në federat përfaqësuar nga të gjitha kategoritë.  Gara kishte gjatësi prej 22,5 km duke filluar nga Ferizaji – Babush i Muhaxhereve dhe anasjelltas përgjat autostradës Arber…

Read More >>