MBYLLET ME SUKSES KAMPIONATI I KOSOVËS

Federata e Çiklizmit e Kosovës ka organizuar Kampionatin Shtetëror, në kronometër dhe në garën rrugore.

Gara filloj nga Ferizaji në drejtim të Prishtinës me kthim deri në Elez Han përgjat autostrades Arber Xhaferi në gjatesi prej 125 km. Ja vlenë të përmendet se gjatë zhvillimit të gares duel i ashpër u zhvillua në kategorin U23 në mesë Çiklistit Ferizajas Blerton Nuha dhe Çiklistit Mitrovicas Samir Hasani. Në finish në këtë kategori i pari arriti Blerton Nuha.

Ndërsa në kategorin Elit dueli u zhvillua në mesë Çiklistit Gjakovar Alban Delija , çiklistit Prishtinas Albion Ymeri dhe çiklistit Ferizajas Egzon Misini, në këtë kategori i pari arriti çiklisti Gjakovar Alban Delija.

Në garë forcat e tyre provuan Juniorët,(125 km)Kadetët dhe Femrat(53 km).

Rezulltatet janë si vijon më poshtë:

Kadetët:

1. Gentrit Sahiti  KC Kastrioti koha 1.35.11

2. Omer Azemi KC AS Prishtina koha 1.35.25

3. Zuke Sejdiu KC AS Prishtina koha 1.39.03

Femrat: 

1. Dafina Zylfiu KC Dardana koha 1. 44 43

Juniorët:

1. Granit Krasniqi KC AS Prishtina koha 3.59.25

U23

1. Blerton Nuha KC Kastrioti koha 3.29.00

2. Samir Hasani  KC Trepca koha 3.29.17

3 Jetmir Hakija KC Prizreni koha 3.36.21

Elite 

1. Alban Delija KC Gjakova 137 koha 3.35.28

2. Egzon Misini KC Kastrioti koha 3.35.29

3. Albion Ymeri KC Prishtina koha 3.35.30