TOUR OF KOSOVO • Etapa/Stage 3,

Rezultatet/Results

Paul Hennequin e fiton etapën e tretë të Tour of Kosovo.

Vendi i dytë dhe i tretë u takoi holandezëve Joost Nat dhe Adne Van Engelen

Rezultatet e plota/Full results

https://www.procyclingstats.com/…/2021/gc/result/result