?‍♂️ LAJM I FUNDIT • BREAKING NEWS

Të dashur çiklistë

Garat e kalendarit të FÇK-së do të shtyhen, shkaku i situatës pandemike.

Kësisoj, gara më e madhe e çiklizmit në vendin tonë, TOUR OF KOSOVO, shtyhet për 03-05 Shtator 2020.

Shkaku i pandemisë së Coronavirusit, edhe çiklizmi është afektuar dhe si pasojë, gara e Kampionatit Nacional në rrugë, do të mbahet më 22-23 Gusht.

Mirëpresim ekipet tuaja të jenë pjesë e Tour of Kosovo ??

Me respekt
Federata e Çiklizmit e Kosovës

———
Dear cyclists,

Affected by pandemic situation worldwide, coronavirus had an impact also in cycling races.

Thus, the biggest cycling race in Kosovo, TOUR OF KOSOVO, has been rescheduled to 03-05 September 2020.

The race was affected by Coronavirus pandemic situation, and as a result, also National Road Championships will be organized on 22-23 August 2020.

We welcome your teams, to join us in Tour of Kosovo ??.

Regards,
Kosovo Cycling Federation