Kryetari i Federatës së Ciklizmit të Kosovës, z.Avni Nuha, i ftuar në emisionin e mëngjesit në Radio Televizionin e Kosovës

Kryetari i Federatës së Ciklizmit të Kosovës, z.Avni Nuha, i ftuar në emisionin e mëngjesit në Radio Televizionin e Kosovës, për të diskutuar rreth problemeve, aksidenteve dhe vështirësive në trafik që çiklistët po ballafaqohen, konsideruar infrastrukturën aspak adekuate momentalisht.

Për më shumë, shih videon më poshtë.