Rrethi i 75 Çiklstik i Shqiperisë -2018

Sot fillojë rrethi ndërkombëtarë çiklistikë,, 75th Tour of Albania’’ i cili do të kete 5 etapa duke filluar nga data 19-23 Maj 2018.
Në këtë garë çiklisitke do të marrin pjesë 13 ekipe nga mbarë Europa ku ndër ta është edhe Kombëtarja e Kosovës e përbërë nga këta çiklistë: 1 Egzon Misini – Elitë, 2. Dragan Nikolcevic – Elitë, Ferki Haxhiu – Elitë, Samir Hasani – U23 dhe Gentrit Hajdari – U23.
Kryesia e Federatës ju dëshiron sukses garuesve Kosovar në këtë ngjarje sportive.
Me këtë rastë Federata e Çiklizmit e Kosovës Falenderon Kompanin ,,Porsche Prishtina’’ e cila edhe këtë vitë si vitet tjera na munëdsojë shfrytëzimin e atomjetit ,,Shkoda’’ për nevoja të Federatës gjatë pjesmarrjes në garën e lartë përmendur.