Me 31 Maj fillon edicioni i garës ndërkombëtare në çiklizëm ,, Rrethi i Çiklistik I Kosovës’’ – 2018.

Me 31 Maj fillon edicioni i garës ndërkombëtare në çiklizëm ,, Rrethi i Çiklistik I Kosovës’’ – 2018. Pjesëmarrjen në këtë evinement sportive kanë konfirmuar  1 ekipë nga Hollanda, 2 ekipe nga Bullgaria, 2 ekipe nga Maqedonia, 2 ekipe nga Shqiperia, 1 ekip nga Mali Zi dhe Kombëtarja e Kosovës .

Etapa e parë fillon me datë 31 Maj nga Sheshi Nënë Tereza në Prishtinë në ora 10:00 Itinerari I garës është si  vijon më poshtë:

31.05.2018 – Etapa 1. Prishtinë – Mramor – Llukar –Kamenicë – Gjilan –Ferizaj- 115 km – Starti ora 10.00 sheshi Nëna Terez Prishtinë.

01.06.2018 – Etapa 2. Ferizaj – Shtime – Komoran – Skenderaj – Rakosh – Gurakoc – Klinë – Gjakovë – 140 km – starti ora 10.00 para Palestres Sportive –Ferizaj.

02.06.2018 – Etapa 3. Gjakovë – Mrasor – Gllarevë – Kievë – Malishevë –Duhle – Suharekë – Samadrazh – Optorush – Rahovec – Brestovc – Hoqë – Krushe e Madhe, Piranë , Landovicë – 115 km.Starti ora 10.00 para Hotel Pashtrikut –Gjakovë.

03.06.2018 – Etapa 4. – Prizren – Prevall – Brezovic – Fushë Pajtim – Kaqaniku i Vjetër – Viti – Gjilan –Bresalc – Livoq – Slivovë – Mramor – 130 km . Starti ora 10.00 në sheshin Shadërvan në Prizren.