Gara çiklistike “Kupa e Qytetit të Prishtinës”

Sot ishte gara e dytë e mbajtur në Prishtinë e organiziar nga FÇK, ku pjesëmarrës ishin mbi 30 garues dhe sipas kalendarit të FÇK-së, kjo garë kaloi pa incidente e poashtu e falenderojmë Policinë e Kosovës si dhe ambulancën regjionale të Prishtines, shtegu ka qenë i gjatë 73km për Seniorë, U-23 dhe Juniorë, kurse për kadetë ka qenë 30km.

Rezultatet janë këto:

Senior
1. Dragan Nikolcevic nga KÇ Lepenci-Shtetpce
2. Migjen Beqiri nga KÇ Prishtina
3. Shpirtim Berisha nga KÇ As-Prishtina


U-23
1. Samir Hasani nga KÇ Trepça -Mitrovic
2. Blerton Nuha nga KÇ Kastrioti-Ferizaj
3. Zani Sylhasi nga KÇ Gjakova 137 Gjakovë


Junior
1. Domenik Domgjoni nga KÇ Prizereni
2. Ilir Muja nga KÇ Prizereni
3. BeratbQela nga KÇ Trepça Mitrovic


Kadet
1. Granit Krasniqi nga KÇ As-Prishtina
2. Ilirijan Emërllahu nga KÇ Kastrioti Ferizaj
3. Ivo Domgjoni nga KÇ Prizereni


Gara e radhës është në Prizeren ku nikoqir i kësaj gare është KÇ “Prizereni” ku do të mbahet me datën 14 Prill 2019.
Ju faliminderit të gjitha klubeve në mbështetje të eventeve.