MBYLLET ME SUKSES KAMPIONATI I KOSOVËS

Federata e Çiklizmit e Kosovës organizojë Kampionatin e Kosovës në Çiklizëm rrugor të paraparë me kalendarin e Unionit të Çiklizmit Botëror( UCI) për të gjitha kategoritë në disiplinat Kronometër individual dhe atë individual rrugorë.

Në bashkëpunim me Federatën e Çiklizmit të Kosoves, klubi i Çiklizmit Kastrioti nga Ferizaj organizojë garën në mënyrë më të mirë të mundshme.

Kontribut të veçantë në sigurimin e shtegut dha Policia e Kosovës duke mos lënë anash edhe prezencën e stafin e QKMF nga Ferizaj për çka Federata falenderon për mbështetje të vazhdueshme të dy institucionet e përmendura më lartë.

Pas përfundimit të garës dy ditore u arritën këto rezulltate sipas kategorive dhe disiplinave:

Kronometer individual: Gjatësia e shtegut 21km

Kadetë:

1. Omer Azemi – KÇ ,,AS Prishtina’’ Koha – 00,36,41

2. Zuk Sejdiu – KÇ ,,AS Prishtina’’ Koha – 00,38,12

3. Altin Basha – KÇ ,, Dardana ‘’ Kamenicë Koha – 00,42,00

Juniorë:

1. Pashtrik Krasniqi – KÇ ,, Vjosa’’ Shtime Koha – 00,42,10

2. Venis Selmani – KÇ ,, Vjosa’’ Shtime Koha – 00,42,14

Femrat:

1. Nita Latifi – KÇ ,, Gjakova 137 ’’ Koha – 00,36,15

2. Dafina Zylfiu – KÇ ,, Dardana ‘’ Kamenicë Koha – 00,39,19

3. Sibora Kadriu – KÇ ,, Prishtina’’ Koha – 00,41,10

U23:

1. Blerton Nuha – KÇ ,, Kastrioti ’’ Ferizaj Koha – 00,31,02

2. Ivo Domgjoni – KÇ ,, Prizreni ‘’ Koha – 00,35,05

3. Granit Krasniqi – KÇ ,,AS- Prishtina’’ Koha – 00,37,20

Elitë:

1. Alban Delija – KÇ ,, Gjakova 137 ’’ Koha – 00,30,37

2. Valon Binakaj Dafina Zylfiu – KÇ ,, Prishtina ‘’ Koha – 00,32,08

3. Sahit Arllati – KÇ ,, Gjakova 137 ’’ Koha – 00,32,54

Garë ndividuale rrugore : Gjatësia e shtegut sipas kategorive

Kadetë – 53km

1. Zuk Sejdiu – KÇ ,,AS Prishtina’’ Koha – 01,29,18

2. Omer Azemi – KÇ ,,AS Prishtina’’ Koha – 01,29,19

3. Altin Basha – KÇ ,, Dardana ‘’ Kamenicë Koha – 01, 30,33

Femrat: 53km

1. Dafina Zylfiu – KÇ ,, Dardana ‘’ Kamenicë Koha – 01,30,32

2. Nita Latifi – KÇ ,,Gjakova 137’’ Koha – 01, 30,35

3. Sibora Kadriu – KÇ ,, Prishtina’’ Koha – 01,30,39

Juniorë: 75km

1. Pashtrik Krasniqi – KÇ ,, Vjosa’’ Shtime Koha – 02.04.40

2. Albert Tahiri – KÇ ,, Dardana ‘’ Kamenicë Koha – 02, 06,20

U23: 149km

1. Blerton Nuha – KÇ ,, Kastrioti ’’ Ferizaj Koha – 04,14,27

2. Ivo Domgjoni – KÇ ,, Prizreni ‘’ Koha – 04,20,25

Elitë:

1. Alban Delija – KÇ ,, Gjakova 137 ’’ Koha – 04,17,32

2. Sahit Arllati – KÇ ,, Gjakova 137 ’’ Koha – 04,17,35

3. Valon Binakaj – KÇ ,, Prishtina ‘’ Koha – 04,17,42