NJOFTIM PËR PUBLIK

Federata e Çiklizmit e Kosovës njofton publikun e gjërë të Republikës së Kosovës se me rastin e zhvillimit të garës çiklistike ,,Kampionati Kosovës – 2024, do të ketë masa përkufizuese në zhvillimin e trafikut të Autoudhës “Arber Xhaferi” dhe ,,Ibrahim Rugova’’ gjatë ditës së Premte (21.06.2024 dhe ditës së Shtunë (22.06.2024) në këto segmente përfshirë edhe kohën e masave përkufizuese.

Me datë 21.06.2024 – Masat përkufizuese të qarkullimit të tafikut fillojnë nga ora 11:00-12:00 në segmentin e autoudhës ,,Arber Xhaferi’’ – Ferizaj – Bibaj-Ferizaj

Me datë 22.06.2024 – Masat përkufizuese të qarkullimit të tafikut fillojnë nga ora 10:00-14:00 në segmentin e autoudhës ,,Arber Xhaferi,, dhe ,,Ibrahim Rugova’’ duke filluar nga Ferizaji – Lipjan – Prishtinë – Fushë Kosovë – Komoran –Malishevë – Qafë Duhlë – kthesa mbi urë – Malishevë – Komoran – Prishtinë – Ferizaj.

Prandaj Federata e Çiklizmit e Kosovës lutët të gjithë vozitësit që mundësisht të rrespektojnë këtë orar dhe të gjejnë rrugë alternative për nevojat e tyre.

Federata e Çiklizmit e Kosovës kërkonë falje vozitësve për pengesa e mundëshme që mund të shkatojnë këto masa përkufizuese në trafik.

Me rrespekt

Kryesia e Federatë së Çiklizmit të Kosovës