DOWNHILL RACE GJERAVICA

5:22 pm

Gara e çiklizmit në disiplinen DOWNHILL, është zhvilluar me datën 2 dhe 3 tetor në Junik saktësisht në Bjeshkët e Nemuna, në një teren atraktiv dhe të përshtatshëm për zhvillimin e kësaj gare, meqë kjo garë kërkon terene specifike malore, terene të cilat lehtë mund të gjenden në bjeshket e Junikut, përreth Gjeravices. Fatmirësisht nuk ka pasur aksidente serioze, dhe ecuria e garës ka shkuar ashtu siç ishte planifikuar. Në…

Read More >>