• LAUREATËT 2019 NË FEDERATËN E ÇIKLIZMIT
  • Njoftim Publik nga Klubi Çiklistik ‘Prizreni’
  • Federata e Çiklizmit e Kosovës pjesë e Javes Evropiane të Sportit
  • ÇIKLIZËM • Trepça nderon dëshmorin Avni Dedia
  • DEKLARATA ZYRTARE – FEDERATA E ÇIKLIZMIT E KOSOVËS

Federata e Çiklizmit e Kosovës pranohet në Federatën Ndërkombëtare të Çiklizmit

Vazhdon pranimi i fedratave sportitve të Kosovës në federatat ndërkobmëtare. Ashtu edhe siç pritej në Kongresin e Federatës Ndërkobmëtare të Çiklizmit që është mbajtur në Richmond të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Federata e Çiklizmit të Kosovës është  pranua me të drejta të plota pa asnjë votë kundër në Federatën e Çiklizmit Ndërkombëtar. Kjo është një ditë historike për ne dhe çiklizmin e Kosovës. Vite me radhë kemi punua me…

Read More >>

Qendrim Guri, çiklisti më i dalluar 2015

Organizuar nga Federata e Çiklizmit e Kosovës, në Hotelin “Sirius”  në Prishtinë është mbajtur Manifestimi për shpalljen e më të dalluarëve për vitin 2015. Çiklisti më i dalluar u shpall Qëndrim Guri, anëtar i klubit Kastrioti. Klubi më i suksesshëm u cilësua AS Prishtina. Kupën çiklistit më të dalluar, Qëndrim Gurit ia dorëzuan, Avni Nuha, kryetar i Federatës së Çiklizmit të Kosovës dhe Besim Hasani, kryetar i Komitetit Olimpik të…

Read More >>