MBYLLET ME SUKSES ETAPA E PARË E “TOUR DE KOSOVA 2018”

3:53 pm

Garues nga vendi, rajoni e mbarë Evropa kanë marrë pjesë në edicionin e 18-të të “Tour de Kosova”. Gara më prestigjioze e çiklizmit, ka nisur paraditen e së enjtes në Sheshin Skënderbeu në Prishtinë, për të vazhduar në relacionin Mramor-Novobërdë-Kamenicë-Gjilan-Ferizaj. Në këtë etapë të gjatë 115 km, garuesit janë përballur edhe me sfida të forta malore, ndërsa ekipi holandez Breda ka dominuar tërësisht. Pas 60km të parë grupi i liderëve…

Read More >>

Me 31 Maj fillon edicioni i garës ndërkombëtare në çiklizëm ,, Rrethi i Çiklistik I Kosovës’’ – 2018.

10:22 pm

Me 31 Maj fillon edicioni i garës ndërkombëtare në çiklizëm ,, Rrethi i Çiklistik I Kosovës’’ – 2018. Pjesëmarrjen në këtë evinement sportive kanë konfirmuar  1 ekipë nga Hollanda, 2 ekipe nga Bullgaria, 2 ekipe nga Maqedonia, 2 ekipe nga Shqiperia, 1 ekip nga Mali Zi dhe Kombëtarja e Kosovës . Etapa e parë fillon me datë 31 Maj nga Sheshi Nënë Tereza në Prishtinë në ora 10:00 Itinerari I…

Read More >>

Rrethi i 75 Çiklstik i Shqiperisë -2018

7:24 pm

Sot fillojë rrethi ndërkombëtarë çiklistikë,, 75th Tour of Albania’’ i cili do të kete 5 etapa duke filluar nga data 19-23 Maj 2018. Në këtë garë çiklisitke do të marrin pjesë 13 ekipe nga mbarë Europa ku ndër ta është edhe Kombëtarja e Kosovës e përbërë nga këta çiklistë: 1 Egzon Misini – Elitë, 2. Dragan Nikolcevic – Elitë, Ferki Haxhiu – Elitë, Samir Hasani – U23 dhe Gentrit Hajdari…

Read More >>