LAUREATËT: ÇIKLIZMI I SHPALLI MË TË MIRËT E VITIT

9:02 pm

Në një ceremoni solemne, FÇK i nderoi më të dalluarit e vitit 2021Gjithashtu klubet e regjistruara në Federatë përfituan biçikleta sportive dhe BMX nga fondi solidar i UCI-it për zhvillimin e çiklizmit në Kosovë. FÇK falenderon për mbështetjen e vazhdueshme MKRS-në, DKRS-në, Policinë e Kosovës, FSK-në. Gjithashtu falenderon edhe zëvendës ambasadorin e Ambasadës Holandeze, Peter Vander Bloemen për pjesëmarrje në ceremoni.

Read More >>

Nuha: Covidi-19 ka qenë një barrierë e madhe për çiklizmin në vitin 2021

4:57 pm

Çiklizmi si çdo sport tjetër ka pasur peripecitë e veta në vitin 2021, megjithatë ia dolën mirë. Avni Nuha, kryetar i Federatës së Çiklizmit të Kosovës, tha se barrierë e madhe ka qenë dhe është përballja me pandeminë. Ai shpreson se ky vit do të jetë më i suksesshëm se ai paraprak.    “Siç e dijmë dhe jeni të njoftuar Federata e Çiklizmit e Kosovës ka pasur aktivitete goxha të…

Read More >>