FÇK MBAJTI MBLEDHJEN E PARË NË MANDATIN E RI

9:53 pm

Bordi i Federatës së Çiklizmit të Kosovës (FÇK), ka mbajtur të shtunën mbledhjen e parë, në mandatin e ri. Në këtë takim u diskutua për shumë çështje e procese me rëndësi që e presin çiklizmin në vitin olimpik, si dhe për organizimin e aktiviteteve të shumta, përfshirë garat zyrtare. Presidenti i rizgjedhur Avni Nuha, kërkoi nga të gjithë përkushtim e energji maksimale, për të tejkaluar fillimisht sfidat që sjell pandemia,…

Read More >>

NIS EDICIONI GARUES I ÇIKLIZMIT TË KOSOVËS

6:30 pm

Federata e Çiklizmit e Kosovës sot më datë 14 mars 2021 zyrtarisht bëri hapjen e edicionit garues për vitin 2021. Gara ishte mirë e organizuar nga ana e Federatës ku kontribut të çmueshëm dha Policia e Kosovës e cila e siguroj shtegun në mënyrë profesionale dhe nuk u regjistrua asnjë aksident gjatë garës. Pjesëmarrës ishin garuesit nga 11 klube të regjistruar në Federatë të kategoris për meshkuj dhe femra.  Është…

Read More >>

UNIONI EVROPIAN I ÇIKLIZMIT URON AVNI NUHËN

9:22 pm

Menjëherë pas marrjes së mandatit të ri në krye të FÇK-së, ndër urimet e para i ka dërguar edhe presidenti i Unionit Evropian të Çiklizmit (UEC) z. Enrico Della Casa. “Në emër të Bordit Menaxhues të Unionit Evropian të Çiklizmit, dua t’ju përgëzoj për rizgjedhjen tuaj si president i Federatës së Çiklizmit të Kosovës. Jam i sigurtë se ne do të vazhdojmë të punojmë së bashku për të mirën e…

Read More >>

AVNI NUHA FITON EDHE NJË MANDAT KATËR VJEÇAR

9:21 pm

Në kuvendin e punës dhe zgjedhor të mbajtur nga Federata e Çiklizmit e Kosovës, delegatët ia kanë besuar edhe një mandat tjetër presidentit aktual, Avni Nuha. Nga 30 delegat, 27 ishin të pranishëm, prej të cilëve 25 votuan për Avni Nuhën dhe 2 abstenuan. Pas punës voluminoze dhe me mjaft sukses, nga ndërkombëtarizimi, pjesëmarrja në Lojërat Olimpike për herë të parë, e deri te rritja e cilësisë dhe masovitetit, delegatët…

Read More >>