KAMPIONATI I KOSOVËS • Gara në kronometër

3:09 pm

Me organizim të Federatës së Çiklizmit të Kosovës, në ditën e parë është mbajtur gara e kronometrit. Në shtegun e gjatë 22 km, 34 garues nga klube të regjistruara në FÇK garuan në autostradën “Arbën Xhaferi”, në segmentin Bibaj-Babush i Muhaxherve në Ferizaj. Gjatë garës të së shtunës, u regjistrua shpejtësi mesatare prej 42 km/h, në katër kategori të ndryshme sipas grupmoshave. KADETËT1. Gentrit Sahiti (KÇ Kastrioti), 39’17”2. Pashtrik Krasniqi…

Read More >>

FUNDJAVA ME ÇIKLIZËM NË FERIZAJ

9:35 am

Të shtunën dhe të dielën (5-6 Shtator 2020) do të mbahet gara e shumëpritur e Kampionatit të Kosovës në çiklizëm. Çiklistët më të mirë të klubeve për dy ditë do të sjellin në qytetin e Ferizajt adrenalinën e munguar tash e sa kohë të këtyre aktiviteteve, shkaku i pandemisë. Pas insistimit të Federatës së Çiklizmit të Kosovës, më në fund është arritur marrëveshja që Kampionati i Kosovës të zhvillohet. Të…

Read More >>